10 Şubat 2012 Cuma

FIFA Street Ön İnceleme

FIFA Street Ön İnceleme
FIFA 12 Sokağa Çıkarsa
FIFA Street’in piyasaya çıkmasına yaklaşık bir ay kaldı ve bizim için de ön inceleme yazma vakti geldi çattı.EA Sports yıllar sonra FIFA Street’i duyurarak hepimizi şaşırtmıştı. FIFA Street 3 benim için bir faciaydı ancak yeni FIFA Street oyun motoru, oynanış ve grafik olarak çok daha iddialı geliyor. Ayrıca eski oyunların aksine bu oyunda birkaç futbol kulübünü de görme şansımız olacak. Şimdilik sadece İngiliz kulüplerini görebiliyoruz. Umarım diğer kulüplerde oyunda oynanabilir olarak mevcuttur.
FIFA’nın ezeli rakibi Pro Evolution Soccer’a attığı en büyük çalım geçen yıl Pro Evolution Soccer’ın kapak yıldızı Lionel Messi’yi FIFA serisine transfer etmesi oldu. FIFA Street’in kapağını süsleyecek olan yıldız futbolcuyu FIFA 13 kapağında görmek de pek sürpriz olmaz sanırım. Ne kadar Cristiano Ronaldo hayranı olsam da Lionel Messi’yi de izlemek ayrı bir keyif olacağa benziyor.
Oyunu şu anlık sadece videolardan izleyip görme şansımız oldu ve gördüğümüz kadarıyla mükemmel bir oyun geliyor. Ancak benim en çok dikkatimi çeken olay; Kalecilerin yaptığı hatalar oldu. Umarım oyunun çıkış versiyonunda kaleciler geliştirilmiş olur.Şu ana kadar görebildiğim tek eksisi kaleci hataları olan FIFA Street, bizi eski yıllara döndürüp sokaklara çıkaracağa benziyor.
EA Sport’s FIFA Street, Mart ayında piyasada olacak. Çıkar çıkmaz incelemesini buradan okuyabilirsiniz.İyi oyunlar…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder